Uw ambitie, ons werk
Privacy verklaring

Wij bieden vermogende families en private clients notariële ondersteuning bij het (her)structureren van vermogen, gericht op onder meer de continuïteit van het familiebedrijf, bescherming van het privévermogen en vermogensoverheveling naar de (klein)kinderen waarbij de jongere generatie stapsgewijs betrokken wordt bij en vertrouwd raakt met het beheer van het familievermogen.

Zo houden wij ons bijvoorbeeld bezig met het oprichten van familiefondsen, het certificeren van vermogen, het begeleiden van schenkingstrajecten en het opstellen van (levens)testamenten. Daarbij worden niet uitsluitend zakelijke en fiscale belangen meegewogen maar spelen ook familiewaarden en persoonlijke wensen een belangrijke rol.

“Wij zijn gericht op een no-nonsense aanpak en denken graag met u mee vanuit onze inhoudelijke kennis en brede ervaring."

– Hester Albicher

Cédric studeert Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Sinds juli 2021 is hij bij ons werkzaam als notarieel medewerker en ondersteunt hij ons op het gebied van vastgoed en ondernemingsrecht. 

 +31 76 523 66 64
E  cedric.betjes@albicher.com

Ondernemingsrecht
Vastgoed
Family Owned Business